let me explain those
ENTRYAboutFavorites
LinksFollowDash

THE POWERFUL



WHAT ? I CAN'T HEAR YOU.




Credits



Template Design. Base Code. © Tiko 2015

Everyone's Story
Tuesday, May 5, 2015 • 10:13 PM • 0 comments








'Kenapa kau tak jadi macam dia ?'

'Bilalah kau nak matang ?'

'Weh. Tolonglah. Stop boleh tak. *skeptical eyes*'

'Huiyooo. Kau buat ? Biar betul !'



Heh. Judging enough ?

Kau tanya siapa2 pun dekat dunia ni, takde siapa mengaku yang dia suka dipandang rendah. Orang yang ego rendah pun akan cakap tak.

Kadang aku rasa penat, menyampah, geram dan segala macam lagi bila orang acah2 terbeliakkan mata, ngangakan mulut bila aku buat something yang ... entah, baik.

Wow ? Yeah. Ever heard, people change ? 

Aku sangat sokong satu quotes dekat board badar tahun lepas.

Orang yang anda temui hari ini mungkin berubah sepuluh tahun lagi. Tiada siapa tahu apa yang akan berlaku.

Yeah. Something like that. I don't really remember much about the exact sentence.

Aku rasa nak 'Heh? Are you sure?' bila someone cakap 'Tiko mesti bila besar nanti .... blablabla'.

Aku hanya mampu tersenyum tarik bibir dengan terpaksa setiap kali orang buat andaian macam tu. Yes, kau mungkin rasakan benda ni bukanlah sesuatu yang serius like 'come on. it's a joke only' tapi, let me emphasize, every single person is different.

Kau rasa kau hebat sangat ke nak judge aku camtu ?

A fortune teller ?












Man, I'm sorry. I'm not perfect like what you expected me to be.